Ads Top

Partnerschap vergemakkelijkt hypotheektraject voor ondernemers

Boekhoudkantoor Entrpnr en hypotheekadviesketen Hypotheek Visie slaan de handen ineen voor hypotheekadvies voor ondernemers. Door nauw te gaan samenwerken, wordt ondernemers die op zoek zijn naar een passende hypotheek, een hoop papierwerk bespaard.

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een hoop papierwerk kijken. Zeker voor ondernemers moet een grote hoeveelheid documenten worden overhandigd voordat een aanvraag bij een geldverstrekker voor een hypotheek in gang kan worden gezet. Om het hypotheektraject voor ondernemers te vergemakkelijken, zijn boekhoudkantoor Entrpnr en hypotheekadviesketen Hypotheek Visie een samenwerking aangegaan.

Als onderdeel van het partnerschap deelt Entrpnr aan het begin van het adviestraject zo veel mogelijk relevante documenten met Hypotheek Visie in opdracht van de klant. Het gaat hierbij onder andere om jaarrekeningen, aangiftes inkomstenbelasting van de afgelopen 3 jaar, een overzicht van de huidige hypotheek, winst- en verliesrekeningen met balans en prognosecijfers. Zo blijft de ondernemer een hoop uitzoekwerk bespaard en wordt vertraging voorkomen doordat stukken dubbel en incompleet zijn aangeleverd. De hypotheekadviseur kan, na ontvangst van de documenten, goed voorbereid het adviestraject in.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.