Ads Top

CEO Maarten Edixhoven weg bij Aegon

 

CEO Maarten Edixhoven stapt met ingang van 11 mei 2021 op als CEO van Aegon Nederland en lid van de Management Board van Aegon N.V.

Na zeven jaar bij Aegon te hebben gewerkt, waarvan bijna vijf jaar als CEO van Aegon Nederland, heeft Edixhoven besloten zijn carrière elders voort te zetten. Edixhoven is aangewezen als nieuwe topman van Van Lanschot Kempen. Hij  volgt per 1 oktober Karl Guha op, die in januari aankondigde terug te willen treden als voorzitter en lid van de raad van bestuur. Guha was sinds 2013 topman bij de bank.

De verzekeraar meldde woensdag een nettowinst van 386 miljoen euro over het eerste kwartaal. Het bedrijfsresultaat steeg 20 procent tot 431 miljoen, voornamelijk als gevolg van kostenbesparingen en hogere aandelenmarkten. Het resultaat werd ietwat gedrukt doordat Aegon meer claims in de Verenigde Staten moest uitkeren vanwege de coronapandemie. De solvabiliteit kwam uit op 194 procent.


1 opmerking:

 1. Vraag een lening aan bij NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) met een rentepercentage van 3%.

  Of u nu uw levensstijl een boost wilt geven of u heeft een onverwachte uitgave, een lening van NOVELTY FINANCE is de kosteneffectieve manier om dit te realiseren.

  NOVELTY FINANCE is flexibel: u kunt tot vijf miljoen euro (€ 5.000.000,00) lenen, met passende aflossingsperiodes variërend van 6 maanden tot 30 jaar. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten en schuldconsolidatieleningen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften en omstandigheden tegen een zeer lage rente.

  Wat u krijgt als u zich aanmeldt bij Novelty Finance:
   Onmiddellijke toegang tot uw geld na goedkeuring
   Concurrerende rentetarieven
   Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
   De mogelijkheid om uw lening sneller af te betalen
   Gemakkelijke goedkeuring als u extra geld nodig heeft
   U krijgt voldoende tijd om de lening af te betalen.

  Hoe toe te passen:
  Een lening aanvragen is snel en eenvoudig!
  Bedrijven of individuen die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance die meer informatie nodig hebben over de leningaanbieding, dienen EEN E-MAIL TE STUREN naar (noveltyfinances@gmail.com) OF neem contact op met Emily Gibbon op WhatsApp / Telegram via +447868796107 voor meer informatie en mondelinge briefings .T & C's zijn van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.