Ads Top

Online spaarplatform Raisin lanceert dagelijks opvraagbare spaarrekening


Raisin Nederland gaat haar aanbod van spaarproducten uitbreiden, naar de onder Nederlanders zeer populaire categorie van dagelijks opvraagbare spaarrekeningen.

Met de komst van Nordax Bank, de eerste Zweedse bank op Raisin.nl, biedt de spaarbemiddelaar voor het eerst een dagelijks opvraagbare spaarrekening aan. Klanten kunnen sparen met maximale flexibiliteit.
 
Spaarders kunnen onbeperkt storten en opnemen en, indien gewenst, automatisch sparen met periodieke overboekingen. Met een minimaal (start)saldo van slechts één euro en een volledig online aanvraagproces, is de spaarrekening van Nordax Bank bovendien toegankelijk voor een breed publiek.

Bij de lancering biedt de Nordax spaarrekening een variabele rente van 0,15 procent per jaar, ruim zeven keer hoger dan het Nederlandse gemiddelde.

Door recent nieuws over Nederlandse (groot)banken die de grens voor negatieve rentes verlagen, krijgen Nederlandse spaarders steeds sterker het gevoel dat hun huisbank geen interesse meer heeft in hun klandizie. Nederlandse banken zijn overspoeld met (spaar)geld en incasseren voor het overtollige geld op hun balans flinke kosten bij de Europese Centrale Bank. Deze kosten worden in toenemende mate afgewenteld op klanten, waardoor vermogende klanten al langer te maken hebben met negatieve rentevoeten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.