Ads Top

Ruim 2,5 miljoen Nederlanders maken zich zorgen om hun financiële situatie

Mensen die zich zorgen maken over hun financiën, piekeren vooral over of zij hun baan wel kunnen behouden. Dat en meer blijkt uit onderzoek van SNS over financiële zorgen in tijden van corona, onder 2.503 Nederlanders van 18 jaar en ouder.

De wereld staat ook werkelijk een beetje stil in deze tijd, want we voelen geen ruimte om grote veranderingen aan te brengen in ons leven. Ruim een derde van de Nederlanders stelt het wisselen van baan of het kopen van een huis tijdens de pandemie liever uit.

De cijfers uit het onderzoek komen overeen met onze praktijkervaring”, zegt Marieke Commandeur, Hoofd Expertise Centrum Financiële Weerbaarheid van SNS Bank. “Wij merken in het contact dat klanten meer vragen hebben en vaker zorgen delen dan voorheen. Het helpt dan om met een financieel adviseur te sparren. Dat kan telefonisch, maar voor de nachtelijke piekeraars is er ook een oplossing: de Eén-tweetje app. Je laat ‘s nachts jouw vraag achter, en als je ‘s ochtends wakker wordt is er meteen iemand die met jouw vraag aan de slag gaat.”

1 opmerking:

 1. LENINGAANBIEDING VAN NOVELTY FINANCE"
  Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

  Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

  Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  Voor vragen/vragen? - (Stuur een mail naar noveltyfinances@gmail.com of Bel / WhatsApp via: +447915601531)

  We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

  Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 15 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via
  E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) OF
  bel en schrijf ons op WhatsApp via: +447915601531

  We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.