Ads Top

Ruim 2,5 miljoen Nederlanders maken zich zorgen om hun financiële situatie

Mensen die zich zorgen maken over hun financiën, piekeren vooral over of zij hun baan wel kunnen behouden. Dat en meer blijkt uit onderzoek van SNS over financiële zorgen in tijden van corona, onder 2.503 Nederlanders van 18 jaar en ouder.

De wereld staat ook werkelijk een beetje stil in deze tijd, want we voelen geen ruimte om grote veranderingen aan te brengen in ons leven. Ruim een derde van de Nederlanders stelt het wisselen van baan of het kopen van een huis tijdens de pandemie liever uit.

De cijfers uit het onderzoek komen overeen met onze praktijkervaring”, zegt Marieke Commandeur, Hoofd Expertise Centrum Financiële Weerbaarheid van SNS Bank. “Wij merken in het contact dat klanten meer vragen hebben en vaker zorgen delen dan voorheen. Het helpt dan om met een financieel adviseur te sparren. Dat kan telefonisch, maar voor de nachtelijke piekeraars is er ook een oplossing: de Eén-tweetje app. Je laat ‘s nachts jouw vraag achter, en als je ‘s ochtends wakker wordt is er meteen iemand die met jouw vraag aan de slag gaat.”

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.