Ads Top

KBC Bank van start met Apple Pay

KBC Bank biedt nu officieel Apple Pay aan. Al in februari dit jaar kondigde de Belgischebank de komst van Apple Pay aan.

De bank staat inmiddels vermeld in het rijtje banken zodra je een nieuwe kaart toegevoegd. Het gaat zowel om de gewone KBC Bank als KBC Brussel.

In Belgiƫ was het aantal traditionele banken met Apple Pay sinds de start in november 2018 nog altijd beperkt. BNP Paribas Fortis en de dochterondernemingen Fintro en Hello bank! waren nog altijd de enige.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 usd te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.@

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.