Ads Top

‘Weg naar herstel niet zonder hindernissen’

Wereldwijd worstelen financiële markten nog steeds met veel onzekerheden, wat leidt tot sterke volatiliteit. Gezien die onzekerheden houdt ABN AMRO MeesPierson op korte termijn rekening met neerwaartse risico’s. Daarom hanteert zij terughoudendheid binnen de portefeuille. De private bank handhaaft een lichte onderweging van aandelen.

De winstgevendheid van bedrijven staat fors onder druk, maar aandelen zijn sterk overgewaardeerd. Hierbij liggen sommige waarderingsratio’s ver boven hun lange-termijngemiddelde.
Daar tegenover staat het forse stimuleringsgeweld van overheden en centrale banken. Ten aanzien van obligaties als algehele beleggingscategorie hanteert ABN AMRO MeesPierson een neutrale positionering. De bank is niet enthousiast over toonaangevende staatsobligaties van de Europese kernlanden zoals Duitsland en Nederland. Kansen ziet ABN AMRO MeesPierson in obligaties uit opkomende markten en kredietwaardige eurobedrijfsobligaties.

Op de langere termijn is ABN AMRO MeesPierson overigens optimistischer. De economische groei zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2020 positief worden in de VS en Europa, maar een duurzaam herstel wacht pas in 2021.

Er worden nog wel wat hindernissen verwacht. In Europa wordt een ‘dubbele dip’ van de economie verwacht, met een terugkeer naar negatieve groei in het vierde kwartaal van 2020 en het eerste kwartaal van 2021. Waarschijnlijk zal de VS hieraan ontsnappen, al zal de impact van tweede-ronde-effecten, denk aan hogere werkloosheid en faillissementen, ook daar voelbaar zijn.

1 opmerking:

 1. Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een kredietadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan. Mijn bedrijf helpt u met een breed scala aan leenproducten verschillende doelen te bereiken.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.