Ads Top

American Express, Discover, Mastercard en Visa starten voorbereidingen digitale betaalervaring

American Express, Discover, Mastercard en Visa starten met de technische voorbereidingen voor wereldwijde uitbreiding van online Click to Pay-betalingen, gebaseerd op de EMV Secure Remote Commerce-industriestandaard.

Het doel van Click to Pay is om online betalingen via websites, mobiele apps en verbonden apparaten eenvoudiger en veiliger te maken. De tijdrovende invoer van onder andere persoonlijke kaartnummers wordt in het afrekenproces vervangen door de nieuwe Click to Pay betaalfunctie.

De betaaloplossing wordt binnenkort in landen als Australië, Brazilië, Canada, Hong Kong, Ierland, Koeweit, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Qatar, Saoedi-Arabië, Singapore, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerd. Ook andere regio’s sluiten binnenkort aan.

American Express, Discover, Mastercard en Visa kondigden de universele digitale betaaloplossing in oktober 2019 aan voor de Verenigde Staten. Sindsdien bieden meer dan 10.000 online retailers hun klanten de mogelijkheid om met Click to Pay te betalen aan, waaronder Cinemark, Crate & Barrel, Expedia, Fresh Direct en SHOP.com.

Online verkopers krijgen toegang tot één virtuele terminal voor meerdere kaartmerken, wat een eenvoudigere en soepelere digitale betaalervaring voor consumenten betekent.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.