Ads Top

Rabobank start in oktober als assurantiemakelaar

Rabobank start in oktober 2020 als assurantiemakelaar onder de naam Rabo Assurantie Makelaardij. Zo breidt de bank haar dienstverlening op verzekeringsgebied uit voor zakelijke
klanten.

In de huidige verzekeringsmarkt wordt het steeds lastiger om specifieke sectoren en risico’s te verzekeren. Verzekeraars kiezen voor meer standaardisatie en minder complexiteit, terwijl bij zakelijke klanten de diversiteit en complexiteit van te verzekeren risico’s toenemen.

Dit vraagt volgens Rabo om maatwerk en sectorspecifieke oplossingen waarvoor steeds meer naar de co-assurantiebeurs wordt verwezen. Daarbij zijn grote risico’s vaak te complex om onder te brengen bij één verzekeraar. Via Rabo Assurantie Makelaardij kunnen deze vanaf oktober rechtstreeks op de co-assurantiebeurs verzekerd worden bij (een combinatie van) diverse verzekeraars.

Nu Rabobank zelf als assurantiemakelaar de co-assurantie markt betreedt, gaat de coöperatieve bank de af te dekken risico’s rechtstreeks op de beurs aanbieden, er passende verzekeraars bij zoeken en de claims afhandelen.

1 opmerking:

 1. Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een kredietadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan. Mijn bedrijf helpt u met een breed scala aan leenproducten verschillende doelen te bereiken.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.