Ads Top

Bunq in hypotheken

Onlinebank Bunq gaat iets meer op een traditionele bank lijken met de introductie van een hypotheekproduct. De bank werkt samen met Venn Hypotheken, onderdeel van Nationale Nederlanden.

Belangstellenden moeten er rekening mee houden dat Bunq niet meer uitleent dan tachtig procent van de woningwaarde.

Hypotheken warwn niet het soort producten dat oprichter Ali Niknam wilde bieden, maar klanten vragen erom.

1 opmerking:

  1. Ik heb een tekort aan woorden voor de geweldige winst die je me in slechts een week hebt helpen verdienen met de strategie voor binaire opties. Het spijt me zo dat ik in het begin twijfelde, ik investeerde $ 200 en verdiende $ 2.500 in slechts een week, en bleef meer investeren, vandaag ben ik financieel succesvol, u kunt contact met hem opnemen via e-mail: carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)
    Ik raad je aan om niet te aarzelen. Hij is geweldig

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.