Ads Top

FinTech Flow kan live met slim huishoudboekje dankzij PSD2 vergunning

De in Friesland gevestigde startup Flow Your Money heeft onlangs van De Nederlandsche Bank een PSD2-vergunning gekregen voor rekeninginformatie- en betaalinitiatiedienstverlener. Het maakt Flow één van de eerste fentechs in Nederland die namens de klant zowel betalingen kunnen doen als banktransacties kan inzien.

Geen nare verrassingen meer door de BTW-aangifte, geen tekort voor boodschappen of niet meer vergeten de spaarrekening te spekken. Flow beheert al je geldstromen zoals jij het wilt op de automatische piloot. Een ‘pre-boekhoudmethode’ dus die facturen herkent, automatisch spaart of geld bijstort op de juiste rekening, en ook oog heeft voor BTW. Consumenten en bedrijven kunnen binnenkort gebruik maken van de handige app om geldstromen te beheren.

Vorig jaar haalde de snelgroeiende startup 600.000 euro aan investeringen op en zeven maanden later is de PSD2-vergunning al een feit. Voor het in de markt zetten van dit soort financiële diensten is een zware vergunning van De Nederlandsche Bank nodig. Betaaldienstverleners moeten hiervoor aan strenge eisen voldoen. Het stricte toezicht van DNB garandeert dat de privacy en veiligheid van gebruikers is gewaarborgd.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.