Ads Top

Moneyou Go-app biedt spaar- en betaalproduct in één

Moneyou Go, de app die toegang geeft tot het gecombineerde betaal- en spaarproduct van Moneyou, is vanaf nu gratis verkrijgbaar in de Apple Store. De online financiële dienstverlener ontwikkelt het product in samenwerking met haar klanten.

Moneyou Go is bedoeld voor de mobiele generatie en is daarom alleen als mobiele app beschikbaar. Dit betekent dat zowel klant worden als bankieren eenvoudig wordt geregeld via de app. Klanten kunnen bijvoorbeeld hun betaalpas activeren en blokkeren via hun smartphone.

De nieuwe spaar- en betaalrekening is dankzij de betaalpas geschikt voor dagelijks gebruik. Tegelijkertijd zijn er overzichtelijke potjes aan te maken voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen en uitgaven, of om geld opzij te zetten voor specifieke doelen, zoals een auto, eigen bedrijf of verre reis. Op elk potje ontvangen klanten rente. Zo zijn zij niet bezig met oversluizen tussen rekeningen, maar simpelweg met het inrichten van betalingen en het realiseren van hun doelen.

Het nieuwe product wordt aangeboden in twee varianten, Go Plus voor dagelijks gebruik en Go Basic zonder betaalpas. Hierdoor is Moneyou Go uitermate geschikt voor moderne en flexibele spaarders die direct betalingen willen doen vanuit hun potjes. Tegelijkertijd wordt rente verstrekt op alle potjes tot maximaal één miljoen euro. Nieuwe klanten die zich nu aanmelden, ontvangen het uitgebreide pakket ter waarde van 35 euro gratis tot 1 januari 2019.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.