Ads Top

Clifford Abrahams CFO van ABN

De Raad van Commissarissen van ABN willrn Clifford Abrahams voordragen als lid van het Executive Board en Chief Financial Officer van ABN AMRO, met ingang van 1 september 2017.

De nominatie van de heer Abrahams is afhankelijk van de goedkeuring van de Europese Centrale Bank (ECB) en het advies van de Raad van Medewerkers. Alexander Rahusen zal zijn taken als interim CFO blijven vervullen tot de benoeming van Clifford Abrahams ingaat.

Abrahams is op dit moment lid van de Raad van Bestuur en Group Chief Financial Officer van Delta Lloyd, waar hij sinds januari 2016 werkzaam is. In 2005 werd Clifford Abrahams benoemd als Chief M&A Officer bij verzekeraar en vermogensbeheerder Aviva, en vervolgens als CFO van een aantal belangrijke dochterondernemingen van Aviva. Daarvoor werkte hij 12 jaar bij Morgan Stanley, waar hij in 2002 werd benoemd tot Managing Director Financial Institutions.

Ook Tanja Cuppen wordt voorgedragen als lid van de Executive Board van ABN AMRO, met ingang van 1 oktober 2017. Wietze Reehoorn heeft ermee ingestemd om per die datum terug te treden uit de Executive Board. Hij zal zijn verdere taken en activiteiten per 31 december 2017 overdragen. De benoeming van Tanja Cuppen is afhankelijk van de goedkeuring van de ECB en het advies van de Raad van Medewerkers.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.