Ads Top

Achmea benoemt Scholten tot CFO bij dochterbedrijf Union in Slowakije

Achmea heeft René Scholten benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) van zijn Slowaakse verzekeringsactiviteit Union, onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouder. Scholten volgt per 1 mei 2017 Ryan Florijn op, die de afgelopen drie jaar CFO is geweest bij Union. Scholten was tot voor kort lid van de directie en CFO bij NN Hellas, de Griekse verzekeringsdochter van NN Group. Voor zijn benoeming bij NN Hellas in 2012, bekleedde Scholten meerdere leidinggevende functies in de financiële sector. In Nederland werkte hij vijf jaar bij NN en daarvoor elf jaar bij Zwitserleven, de verzekeringsdochter van Swiss Life in Nederland.

 Uco Vegter, managing director van Achmea International, is blij met de benoeming van Scholten. “René neemt veel financiële ervaring met zich mee en zal Union daar verder mee versterken. Ryan is van grote waarde geweest om Union tijdens een lastige periode verder te brengen en ik ben hem dankbaar voor zijn gewaardeerde bijdragen. Ik wens René veel succes als de nieuwe CFO van Union.”

Vanaf 1 mei 2017 bestaat de directie van Union uit Michal Špaňár (Chief Executive Officer), René Scholten (Chief Financial Officer), Elena Májeková, Tomáš Kalivoda and Jozef Koma.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.