Ads Top

Rabobank biedt ondernemers financiering binnen een dag

Rabobank biedt MKB ondernemers met een goed plan binnen één dag duidelijkheid over hun financieringsaanvraag. Zakelijke klanten die vóór 12u00 een online aanvraag indienen kunnen als ze dat willen uiterlijk de volgende dag een afspraak met een adviseur van de bank krijgen. De adviseur besluit direct over de financiering. Het betreft aanvragen door MKB bedrijven tot EUR 1 miljoen. Van alle financieringen die Rabobank verstrekt valt bijna driekwart in deze categorie.

Eric Saris, directeur Bedrijven van Rabobank: “Klanten met een goed plan willen snel duidelijkheid over hun financiering. Rabobank komt daaraan tegemoet. Als grootste kredietverlener aan het Nederlandse bedrijfsleven willen we ondernemerschap blijven stimuleren. We combineren daarbij het gemak van internet met een zorgvuldig en deskundig persoonlijk adviesgesprek.”

Financieren binnen één dag geldt voor bestaande klanten van Rabobank met een financieringsvraag tot 1 miljoen euro. Nadat de klant de financieringsaanvraag online heeft ingediend (al dan niet samen met zijn accountant via www.financieringsportaal.nl) neemt de bank telefonisch contact op. Als de benodigde gegevens compleet zijn wordt een afspraak met een adviseur gemaakt. Dat kan bij de Rabobank al de volgende dag. Tijdens het gesprek licht de klant zijn financieringsaanvraag verder toe. De adviseur besluit vervolgens of Rabobank de financiering zal verlenen. De klant heeft dus direct duidelijkheid. Na het adviesgesprek ontvangt de klant snel de offerte van de bank

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.