Ads Top

iDEAL QR-pilots in steeds meer betaalsituaties


Betalen met iDEAL QR-codes is in steeds meer betaalsituaties mogelijk geworden. Betaalvereniging Nederland is daartoe samenwerkingen aangegaan met nieuwe aanbieders, ten behoeve van de pilot met iDEAL QR.

Dankzij betaaldienstverleners als CM Payments, Carian, TicketFlow en MultiSafepay wordt het voor ondernemers steeds makkelijker om iDEAL QR als betaalmethode aan de kassa, op affiches, stickers of beeldschermen en op facturen en kassabonnetjes aan hun klanten aan te bieden.

Je kunt het betalen met iDEAL QR zelf uitproberen op de volgende locaties:

In Gouda tijdens de collecteweek van KWF Kankerbestrijding van 5 t/m 10 september, om via iDEAL QR-codes op collectebussen veilig met je smartphone te doneren.
In Voorschoten bij de HEMA, om aan de snackbalie ijsjes en andere snacks te bestellen en direct af te rekenen.
In de webshop van Megekko, om een bestelling vlot met je smartphone te betalen, na het scannen van een iDEAL QR-code op het scherm van een desktop of laptop.
Bij voetbalclub NAC, die in bepaalde gevallen de mogelijkheid biedt om via een iDEAL QR-code per e-mail met je smartphone af te rekenen.
In advertenties van Eye Care Foundation en Justdiggit, om makkelijk te doneren met je smartphone.

Op de website van iDEAL wordt de werking van iDEAL QR nader uitgelegd in een korte video. Daar kun je ook direct een testbetaling van 1 eurocent via een iDEAL QR-code uitproberen, om aan den lijve te ondervinden hoe makkelijk dat gaat.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.