Ads Top

Schikking VEB-actie Imtech Faillissement

De VEB heeft in samenwerking met curatoren een schikking bereikt met de voormalige bestuurders en commissarissen van Imtech, hun verzekeraars en KPMG, de (voormalig) accountant van Imtech. De schikking maakt onderdeel uit van de afwikkeling van het Imtech-faillissement. VEB-leden (peildatum 31 december 2023) kunnen nog tot uiterlijk 15 juli 2024 hun claim indienen.

Compensatie is voorbehouden aan VEB-leden (peildatum 31 december 2023) die Imtech-aandeelhouder waren in de periode van 4 februari 2013 tot en met 15 augustus 2015 en per saldo verlies hebben geleden op hun belegging. Het VEB-lidmaatschap is vereist tot de compensatie is uitbetaald.

Enkele maanden geleden heeft de VEB per post een claimformulier en een ‘verklaring van afstand’ toegezonden aan de voor de VEB-actie Imtech Faillissement geregistreerde VEB-leden.

Dit claimformulier kunnen zij invullen, ondertekenen en per post naar de VEB opsturen. Bij de documentatie is ook een retourenvelop (met daarop het betreffende antwoordnummer) gevoegd.

De recent bekendgemaakte schikking staat los van de eerdere schikking die de VEB al in 2014 sloot met Imtech en accountant KPMG. Beleggers die voor 7 februari 2015 VEB-lid waren geworden en op 1 februari 2013 nabeurs Imtech-aandelen in portefeuille hadden, konden in aanmerking komen voor compensatie.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.