Ads Top

50.000 registraties voor consumentenprofielen iDEAL

Sinds de lancering van consumentenprofielen bij iDEAL, hebben al 50.000 Nederlanders een profiel aangemaakt. Met een dergelijk profiel is het mogelijk om sneller en veiliger online aankopen te doen. De nieuwe functie, die sinds 15 april door iDEAL wordt aangeboden, en kan worden aangemaakt via de eigen bank app, wordt later dit jaar ook proactief door banken aangeboden. iDEAL spreekt van een succesvolle lanceringsperiode.

Dankzij een iDEAL-consumentenprofiel kunnen gebruikers hun online aankopen sneller voltooien. De veiligheid van online winkelen wordt eveneens verbeterd, doordat persoonsgegevens niet meer bij elke individuele webshop worden ingevuld en opgeslagen. Dit biedt ook voordelen voor webwinkels, zoals betere conversies en een hogere klanttevredenheid.

Ook gebruikers zonder iDEAL-profiel kunnen betalingen blijven verrichten via de traditionele manier van iDEAL-betalingen. Gebruikers behouden de vrijheid om de betaalmethode te kiezen die het beste bij hun behoeften past.

Sinds de lancering in 2005 is iDEAL uitgegroeid tot de norm voor online betalen in Nederland. Met steun van meer dan 300.000 ondernemers en een brede adoptie door Nederlandse consumenten, faciliteert iDEAL jaarlijks ruim 1,3 miljard transacties. Dit omvat meer dan 73% van de e-commerce transacties, en transacties als betaalverzoeken en het betalen van facturen. De recente overname door het European Payments Initiative (EPI) versterkt iDEAL's rol in het leveren van veilige en vooruitstrevende betaaloplossingen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.