Ads Top

Goudwisselkantoor opent 150ste locatie

De honderdvijftigste locatie van Goudwisselkantoor heeft haar deuren geopend in het Belgische Overijse. De feestelijke opening werd verricht door Harm-Jan Ruit - directeur Realisatie van Goudwisselkantoor - in het bijzijn van de nieuwe kantoorhouder en regiomanager. Met als resultaat dat alle diensten van Goudwisselkantoor nu óók in de regio Overijse in Vlaanderen voor iedereen toegankelijk zijn. Met de opening van de nieuwe locatie, die een belangrijke mijlpaal in de 40-jarige geschiedenis van Goudwisselkantoor markeert, telt België nu vijftig vestigingen.

IOp dit moment opent elke twee weken een nieuwe kantoor van Goudwisselkantoor haar deuren. Met de opening van onze honderdvijftigste vestiging zetten we opnieuw een belangrijke stap naar het realiseren van onze ambitie om te groeien naar 350 locaties in zes landen”, vertelt Ruit. In Nederland telt Goudwisselkantoor nu 89 locaties, in België vijftig en in Duitsland elf. Twee weken geleden opende Goudwisselkantoor nog een nieuwe locatie in Keulen.

Klanten kunnen vanaf nu in de nieuwe locatie aan de Brusselsesteenweg 400 in Overijse terecht voor het taxeren van juwelen, zilverwerk, diamanten, horloges of edelmetalen. Vaak gaat het hierbij om oudere sieraden of erfstukken die niet meer gedragen worden. Met de huidige hoge goud- en zilverkoersen kunnen deze waardevolle objecten een aanzienlijk bedrag opleveren. Klanten kunnen ervoor kiezen deze direct te verkopen of aan te bieden tijdens één van de drukbezochte veilingen van Goudwisselkantoor. Het familiebedrijf heeft daarnaast een webshop waar steeds meer klanten gouden of zilveren munten en baren kopen. Veel beleggers beschouwen edelmetalen als een waardevaste investering en dé manier om hun vermogen veilig te stellen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.