Ads Top

Rabobank geeft vernieuwde Visa Debit-betaalpas uit

Rabobank en Visa, een wereldwijde marktleider in betalingen, stellen een nieuwe betaalpas beschikbaar voor haar klanten: Visa Debit, die de huidige Maestro-pas vervangt. Met Visa Debit kunnen klanten van de Rabobank betalen en profiteren ze van de acceptatie van Visa bij meer dan 130 miljoen verkooppunten wereldwijd.

Rabobank begon in april met de uitgifte van Debit-kaarten en inmiddels zijn er al vele Visa Debit-kaarten verstrekt. Gedurende de komende jaren zal elke klant van Rabobank voorzien worden van een nieuwe betaalpas.

De vernieuwde Visa Debit-betaalpas is afgestemd op de behoeften van consumenten in onze steeds meer verbonden wereld. Met deze vernieuwde pinpas kunnen klanten veilig betalen in fysieke winkels en online, evenals via mobiele betalingen, contactloze transacties en in apps. Naast bestaande functies die klanten gewend zijn, zoals het gebruik in het openbaar vervoer (OVpay), krijgen klanten ook de mogelijkheid om de betaalpas op te slaan bij veelgebruikte webwinkels om nog gemakkelijker af te rekenen of ergens op te abonneren. Eigenaren van een Visa Debit-betaalpas kunnen overal betalen waar je het Visa logo vindt, zowel bij webwinkels als in fysieke winkels en zowel in Nederland als buiten Nederland.

Visa Debit biedt daarnaast geavanceerde mogelijkheden voor zowel consumenten als winkeliers zoals de innovatieve Token-technologie. Rabobank ondersteunt het gebruik van tokens, een concept dat gevoelige betaalgegevens verbergt om betalingen veiliger te maken. Zowel consumenten als Visa Debit accepterende bedrijven worden zo nog beter beschermd tijdens betalingen, aan de kassa en bij online betalingen, in Nederland en in het buitenland.

Visa Debit streeft samen met haar partners, waaronder Rabobank, een duurzame aanpak na. De kaarten zijn gemaakt uit gerecycled PVC (rPVC), waardoor ze een lagere ecologische voetafdruk hebben en minder impact op het milieu hebben dan kaarten gemaakt van nieuw PVC. Bij de levering van de vernieuwde Visa Debit pinpas thuis voegt Rabobank een brief toe, gedrukt op gerecycled papier. Dit resulteert in een lager gewicht en een kleinere ecologische voetafdruk dan bij de vorige betaalpassen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.