Ads Top

Finst lanceert nieuw institutioneel crypto-aanbod

Finst kondigt de lancering aan van zijn crypto-as-a-service oplossing, waarmee bedrijven en instellingen een volledig pakket op maat gemaakte crypto-diensten kunnen benutten via een enkele integratie, gebaseerd op toonaangevende beveiligingsnormen.

Historisch gezien moesten instellingen die toegang wilden tot of crypto-diensten wilden aanbieden gebruik maken van meerdere dienstverleners, uitgebreide integratieprocessen ondergaan, verhoogde tegenpartijrisico's aangaan, intensief kapitaalbeheer toepassen en hoge kosten dragen.

Met Finst kunnen marktdeelnemers nu meer dan 110 digitale activa verhandelen in EUR met gegarandeerde beste uitvoering, ultralage handelskosten van 0,15% en diepe liquiditeit. Dankzij de Smart Order Router en uitgebreide liquiditeitsbronnen biedt het platform superieure uitvoering met een gemiddelde spread van minder dan 0,01% op belangrijke crypto-activa zoals BTC en ETH sinds het begin van het jaar.

Daarnaast kunnen leden van het Finst institutionele netwerk toegang krijgen tot een scala aan digitale activadiensten, waaronder bewaring in een afzonderlijke entiteit buiten faillissement, clearing, fiat on/off ramp, flexibel staking, samengestelde crypto-portefeuilles, post-trade afwikkeling en Direct Market Access. In tegenstelling tot andere oplossingen is Finst Institutional beschikbaar via één enkele multi-valuta integratie die voldoet aan de kritieke behoeften van instellingen die op zoek zijn naar een uitgebreide en kostenefficiënte marktoegang in een robuuste compliance- en regelgevingsomgeving.

Finst is geregistreerd als aanbieder van cryptodiensten bij De Nederlandsche Bank en heeft samengewerkt met 's werelds toonaangevende bewaarder Fireblocks en de Nederlands gereguleerde bank bunq om de activa van haar klanten veilig te stellen. Het institutionele netwerk beschikt over geavanceerde MPC-technologie met aangepaste multi-signature policies om haar leden ongeëvenaarde controle over hun activa te bieden. Daarnaast heeft het bedrijf robuuste risicobeheerframeworks geïmplementeerd om zowel markt- als tegenpartijrisico's voor haar leden te beperken.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.