Ads Top

Verhuizing goud en bankbiljetten DNB naar Haarlem

Vrijdag is het verhuizen van de strategische voorraden bankbiljetten en de ruim 200 ton aan goudbaren van DNB naar Haarlem begonnen. Dit is een operatie met bijzondere beveiligingseisen.

Samen met defensie, de Koninklijke Marechaussee en de Politie is een grootscheepse verhuisoperatie gestart om de waarden de komende uren veilig van Amsterdam naar Haarlem te vervoeren en daar weer veilig op te bergen in de kluizen.

Aanleiding voor de verhuizing is de renovatie van hoofdkantoor aan het Frederiksplein in Amsterdam.

Met de renovatie van het pand is besloten om het goud en bankbiljettenbedrijf onder te brengen op een nieuw te bouwen locatie in Zeist, het DNB Cashcentrum, dat in 2023 in gebruik zal worden genomen.

Het geld en goud dat DNB bewaart, verhuizen tijdelijk naar Haarlem, en wel in de kluizen van de voormalige drukkerij van Joh. Enschedé. Het goud- en bankbiljettenbedrijf van DNB zijn hier ondergebracht voor de duur van de bouw van het DNB Cashcentrum.

1 opmerking:

 1. Zeer positieve kredietervaring zonder bank Na een getuigenis die ik op deze site had gelezen, kwam ik in contact met Global Finances, wat mij een buitengewoon positieve ervaring opleverde omdat ik mijn lening van € 90.000 ondanks de grootste eerlijkheid vond. dat mijn bankrekening rood staat.
  Een van hun kenmerken is dat ze meteen de behoefte van de klant lezen, wat ze heel concreet maakt.
  Het is echt professionaliteit en competentie.
  Degenen die zich tot banken wenden, hebben geen blaffer nodig, maar een serieuze professional die de behoeften van de klant weet te interpreteren en de betrouwbare oplossing kiest om hun klanten tevreden te stellen. Ik beveel u Wereldwijde financiën ten zeerste aan.
  Adres dat ik heb gecontacteerd: globalefinances5@gmail.com

  Very positive loan experience without bank Following a testimonial read on this site, I got in touch with Global Finances which gave me an extremely positive experience because I found my loan of € 90,000 with the greatest honesty despite that my bank account is overdrawn.
  One of their characteristics is that they immediately read the customer's need, which makes them very concrete.
  It really is Professionalism and Competence.
  Those who turn to the banks do not need a barker, but a serious professional who knows how to interpret the customer's needs and adopts the reliable solution to satisfy their customers. I highly command you Global Finances.
  Address I contacted: globalefinances5@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.