Ads Top

ABN AMRO draagt Mariken Tannemaat voor als lid Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen van ABN draagt Mariken Tannemaat voor als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van ABN AMRO Bank N.V. voor een termijn van vier jaar.
 
Als Chief Innovation Officer bij Robeco N.V. was Mariken Tannemaat verantwoordelijk voor innovatie. Daaronder viel ook de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie en de digitalisering van klantcontacten. Ze vervulde daarvoor de functie van Chief Customer Innovation Officer bij NN Group N.V. In deze rol was zij verantwoordelijk voor digitalisering, marketing en sales, en wereldwijde innovatie. Mariken Tannemaat begon haar loopbaan bij ING Group N.V. waar ze diverse senior posities bekleedde bij ING Direct in Londen, Parijs en Amsterdam. Ze behaalde een MBA aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en een Master in Marketing aan TIAS Business School.
 
De vacature voor een nieuw lid van de Raad van Commissarissen is bekendgemaakt tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 22 april 2020. De convocatie en vergaderdocumenten voor de BAvA op 15 december 2020, inclusief de agenda en de toelichting, zijn vandaag gepubliceerd en zijn te vinden op de website van ABN AMRO.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.