Ads Top

ING-medewerkers stomen zich klaar om mensen in de omgeving te helpen bij geldzorgen

De coronacrisis raakt veel Nederlanders in hun portemonnee en het aantal Nederlanders met financiële problemen zal waarschijnlijk toenemen. Banken en verzekeraars komen hiervoor in actie en bieden hun medewerkers de training ‘Hulp bij je geldzaken’.

De training leert medewerkers hoe ze vrienden en familie eerste hulp kunnen bieden bij geldzorgen. Na de training kunnen medewerkers ook aan de slag als vrijwilliger bij maatschappelijke organisaties. Om andere mensen te helpen die in de eigen omgeving niet snel hulp kunnen vinden. ING-medewerkers zijn enthousiast. Binnen een week hebben ruim 1000 collega’s zich aangemeld.

Uit cijfers blijkt dat 2,6 miljoen Nederlanders moeilijk rondkomen en 21 procent van alle huishoudens dusdanige betalingsachterstanden heeft dat er sprake is van betalingsproblemen. Vaak weten zij niet waar ze kunnen aankloppen voor hulp.

Verzekeraar Aegon nam het initiatief om de Nibud-training aan hun medewerkers aan te bieden. Inmiddels hebben verschillende banken en verzekeraars dit initiatief overgenomen. Ook ING biedt samen met het Nibud de online training ‘Hulp bij je geldzaken’ aan zodat ING-medewerkers zelf mensen in de eigen omgeving eerste hulp kunnen bieden bij geldzorgen.

1 opmerking:

 1. Hallo en welkom bij Spotlight Global Financial Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en ook kunt u tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

  We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente. rente, onvoldoende onderpand, verhouding tussen schuld en inkomen, lage kredietscore of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties afronden waar en wanneer u maar wilt.

  Wij bieden 24 uur leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & ontvang direct een reactie

  U kunt ons gemakkelijk bekijken op onze website via: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Uw financiële vrijheid ligt in uw handen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.