Ads Top

PSV supporter daagt sponsor Investous voor rechter

Een PSV-supporter uit de omgeving van Helmond heeft voormalig PSV-sponsor Investous voor de rechter gesleept. Hij is ook teleurgesteld in de rol van de voetbalclub, meldt het Eindhovens Dagblad.

Vrijwel onervaren in beleggingen ging de zelfstandig ondernemer vorig jaar op zoek naar een betrouwbare investering van zijn spaargeld omdat de pensioenpot op de rekening van de Rabobank geen rente opleverde.

Reclame op de borden langs de zijlijn van het voetbalveld in het Philips Stadion leidde hem in de armen van het Cypriotische beleggingsbedrijf Investous.

De ondernemer is een van in totaal vijftien gedupeerden die Investous in Nederland voor de rechter hebben gedaagd wegens een totaalverlies van 2 miljoen euro.

1 opmerking:

 1. Zeer positieve kredietervaring zonder bank Na een getuigenis die ik op deze site had gelezen, kwam ik in contact met Global Finances, wat mij een buitengewoon positieve ervaring opleverde omdat ik mijn lening van € 90.000 ondanks de grootste eerlijkheid vond. dat mijn bankrekening rood staat.
  Een van hun kenmerken is dat ze meteen de behoefte van de klant lezen, wat ze heel concreet maakt.
  Het is echt professionaliteit en competentie.
  Degenen die zich tot banken wenden, hebben geen blaffer nodig, maar een serieuze professional die de behoeften van de klant weet te interpreteren en de betrouwbare oplossing kiest om hun klanten tevreden te stellen. Ik beveel u Wereldwijde financiën ten zeerste aan.
  Adres dat ik heb gecontacteerd: globalefinances5@gmail.com

  Very positive loan experience without bank Following a testimonial read on this site, I got in touch with Global Finances which gave me an extremely positive experience because I found my loan of € 90,000 with the greatest honesty despite that my bank account is overdrawn.
  One of their characteristics is that they immediately read the customer's need, which makes them very concrete.
  It really is Professionalism and Competence.
  Those who turn to the banks do not need a barker, but a serious professional who knows how to interpret the customer's needs and adopts the reliable solution to satisfy their customers. I highly command you Global Finances.
  Address I contacted: globalefinances5@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.