Ads Top

MijnGeldzaken.nl wordt nieuwe eigenaar AFAS Personal

Het onafhankelijke platform voor financiële planning en advies MijnGeldzaken.nl neemt op 1 juli AFAS Personal over van AFAS Software. Door de overname van het grootste online huishoudboekje van Nederland (meer dan 600.000 geregistreerde accounts) verbetert MijnGeldzaken.nl haar platform en profiteren de bestaande gebruikers van de expertise van de nieuwe eigenaar, die het platform mede door invoering van de PSD2 verder kan ontwikkelen.

Terwijl MijnGeldzaken.nl op zoek was naar een manier om haar eigen huishoudboekje te verbeteren, zocht AFAS naar een partij die AFAS Personal ‘de liefde kon geven die het verdient’. De filosofie van MijnGeldzaken.nl, waarbij gebruikers in controle zijn over de persoonlijke financiën en dataveiligheid en privacy de hoogste aandacht hebben, past bij die van AFAS.

AFAS Personal is een gratis app waarin iedereen al zijn geldzaken kan samenbrengen op één plek. Met behulp van AFAS Personal hebben gebruikers een overzicht van al hun inkomsten en uitgaven waardoor zij beter kunnen budgetteren en vooruit plannen. Gebruikers van AFAS Personal of eigenaren van MijnGeldzaken.nl-account hoeven niets te doen als gevolg van de overname. Iedereen wordt in de loop van 2019 geïnformeerd over de wijze van integratie en koppeling.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.