Ads Top

BUX en ABN AMRO Clearing gaan samenwerking aan

Fintech BUX en ABN AMRO Clearing hebben een overeenkomst getekend die de technologie van de bank koppelt aan BUX' binnenkort te verschijnen beleggingsapp STOCKS. Dit is het resultaat van meerdere maanden van voorbereiding tussen BUX en ABN AMRO Clearing.

Het geld van STOCKS-klanten zal worden aangehouden door ABN AMRO Clearing in een apart blockchain account, dat gebruikmaakt van ABN AMRO Clearing’s innovatieve Banking as a Service (BaaS) platform, dat ABN AMRO Clearing vorig jaar lanceerde. Daarnaast zullen de aan- en verkooporders van klanten via ABN AMRO Clearing’s Smart Order Routing (SOR) lopen.

"De samenwerking laat BUX en ABN AMRO hun financiële diensten op een veilige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier aanbieden.” aldus Nick Bortot, CEO en oprichter van BUX. "Ik ben van mening dat de krachtenbundeling tussen fintechs en gevestigde corporate instellingen het beste van beide werelden kan bieden aan consumenten. Deze samenwerking is een zeer belangrijke stap in hoe we waarde en veiligheid willen creëren voor onze klanten van STOCKS.”

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.