Ads Top

VEB: ‘Goed dat ING schuld bekent’

ING Bank heeft een schikking getroffen met het Openbaar Ministerie (OM) in een onderzoek naar betrokkenheid bij witwaspraktijken. De bank moet een recordbedrag van 775 miljoen euro betalen, dat volledig ten laste zal gaan van het resultaat in het derde kwartaal van dit jaar.

Er is volgens het OM sprake van ‘ernstige nalatigheid’. Er zijn ING-rekeningen gebruikt voor criminele activiteiten en de bank heeft niet voorkomen dat de rekeningen van haar cliënten misbruikt konden worden voor het witwassen van miljoenen euro’s. De bank is akkoord gegaan met de betaling van een boete van 675 miljoen euro en een terugbetaling van 100 miljoen euro.

Dit plaatst echter de discussie die we een jaar geleden hadden over de loonsverhoging van Hamers wel in een ander daglicht, stelt VEB-directeur Paul Koster op BNR. De Raad van Commissarissen zou zich op de positie van Hamers moeten beraden, zegt Koster.


De VEB stelde naar aanleiding van de korte passage in het jaarverslag over deze kwestie al op de aandeelhoudersvergadering op 23 april vragen. ING wilde toen weinig kwijt over de eventuele financiële schade, schreven wij al in Effect 6. De reden daarvoor was dat de schade nog niet concreet genoeg was. ING wees er op de vergadering wel op dat de impact als ‘significant’ kan worden omschreven. Op de schaal van Mock staat significant voor 12 tot 20 procent. De halvering van de kwartaalwinst is wel wat meer dan significant.

De vraag is ook of dit consequenties heeft in de Verenigde Staten. ING zegt echter geen verdere acties door de Amerikaanse beurswaakhond SEC te verwachten.

1 opmerking:

 1. Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

  Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

  We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Oproep / WhatsApp: +16626183756
  Website: https://progresivefunding.wordpress.com


  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.