Ads Top

Tulp Hypotheken kiest ook voor de startende ondernemer

Een ondernemer die één jaar actief is, kan nu ook een hypotheek zonder NHG aanvragen bij Tulp Hypotheken.Voor startende ondernemers zijn er weinig mogelijkheden om een hypotheek zonder NHG te krijgen. Tulp Hypotheken brengt hier verandering in. Vanaf vandaag kunnen startende ondernemers een Tulp hypotheek aanvragen. Tulp Hypotheken berekent hiervoor géén renteopslag.

Het gaat hierbij om hypotheken zonder NHG garantie. De ondernemer moet gestart zijn met zijn onderneming vóór 1 april van het voorgaande kalenderjaar. Van de ondernemer die minimaal negen maanden bezig is, gebruikt Tulp voor haar beoordeling de resultaten van het eerste jaar ondernemen en de twee voorafgaande jaren in loondienst. Met als voorwaarde dat het ondernemerschap in dezelfde branche is als de loondienst. Van deze drie jaar neemt Tulp het laagste inkomen als leidraad voor de berekening van de hypotheek.

Voor de exacte vaststelling van het toetsinkomen kan de ondernemer bij het onafhankelijk instituut VIIZ – Validatie Instituut Inkomensvaststelling Zelfstandigen (www.viiz.nl) - een inkomenscertificaat laten opstellen. Tulp Hypotheken volgt het toetsinkomen op het certificaat. Dat biedt zekerheid aan de ondernemer. Het certificaat is aan te vragen bij de serviceproviders DAK, De Financiële Makelaar en VCN United Capital of rechtstreeks bij de ViiZ-Centrale. De geldigheidsduur van dit certificaat is een half jaar.

2 opmerkingen:

 1. Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

  Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

  We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Oproep / WhatsApp: +16626183756
  Website: https://progresivefunding.wordpress.com


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil dit medium gebruiken om alle leningzoekers erop te wijzen dat ze heel voorzichtig moeten zijn, omdat er overal oplichting is. Enkele maanden geleden was ik financieel gespannen en vanwege mijn wanhoop werd ik opgelicht door verschillende online geldschieters. Ik had bijna de hoop verloren tot een vriend van me me verwees naar een zeer betrouwbare geldschieter genaamd Karin Sabine, die me zonder enige stress een ongedekte lening van 10.000,00 euro onder 24 uur leende. Als je een lening nodig hebt, neem dan nu contact met hen op via e-mail: sabinhelps@gmail.com of WhatsApp +79267494861.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.