Ads Top

Mary Pieterse-Bloem aangesteld als bijzonder hoogleraar Financiële Markten

Per 1 september 2018 is Mary Pieterse-Bloem, Senior Global Head Fixed Income bij ABN AMRO Private Banking, aangesteld als bijzonder hoogleraar Financiële Markten aan de Erasmus School of Economics. Pieterse-Bloem gaat zich als onderdeel van haar leerstoel richten op onderwerpen als de liquiditeit van de obligatiemarkt en het rendement voor bedrijven die hun activiteiten afstemmen op duurzaamheidsdoelstellingen. Pieterse-Bloem is sinds 2015 werkzaam bij ABN AMRO en is sinds 2011 verbonden aan de Erasmus School of Economics.

De leerstoel Financiële Markten, mogelijk gemaakt door het Erasmus Trustfonds, is onderdeel van de sectie Finance van de capaciteitsgroep Business Economics, en heeft een belangrijk, zelfstandig onderzoeksgebied. Tegelijkertijd is de leerstoel verbonden met de leerstoel Corporate Finance, waarmee asset pricing en asset allocation onder de capaciteitsgroep komen te vallen. De leerstoel geeft bevoegdheid om  doctoraat kandidaten te promoveren op onderzoek op dit vakgebied.

1 opmerking:

 1. Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

  Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

  We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Oproep / WhatsApp: +16626183756
  Website: https://progresivefunding.wordpress.com


  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.