Ads Top

Máxima bij viering 40-jarig bestaan en heropening pand Verbond van Verzekeraars

Koningin Máxima is op 17 oktober eregast bij het 40-jarig bestaan en de heropening van het gemoderniseerde kantoor van het Verbond van Verzekeraars in Den Haag.

Het jubileum en de heropening worden gevierd met een symposium dat grotendeels in het teken staat van de impact van technologie op de toekomst van de verzekeringssector. Na het inhoudelijk programma zal Koningin Máxima een plaquette onthullen waarmee het kantoor van de brancheorganisatie officieel aan een tweede jeugd begint.

Het veertigjarig bestaan en de heropening worden gevierd met bestuurders van aangesloten verzekeraars, stakeholders en het eigen personeel. Tijdens het ochtendprogramma verzorgt technologie-ondernemer en auteur Peter Hinssen een lezing en komen onder andere Willem van Duin, voorzitter van het Verbond en bestuursvoorzitter van Achmea, en minister van Financiën Wopke Hoekstra aan het woord.

Het Verbond van Verzekeraars is op 10 mei 1978 opgericht, toen de Nederlandse Vereniging ter Bevordering van het Levensverzekeringswezen en de Unie van Schadeverzekeraars de krachten bundelden. Sindsdien zijn nagenoeg alle in Nederland werkzame levens- en schadeverzekeraars bij het Verbond aangesloten. In 1996 betrok het Verbond de huidige locatie aan de Bordewijklaan in Den Haag. Dat kantoor werd op 8 november dat jaar officieel geopend door de toenmalige Koningin Beatrix.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.