Ads Top

Rabobank: tweede bestuurstermijn voor Wiebe Draijer

De raad van commissarissen van Rabobank heeft Wiebe Draijer benoemd voor een tweede bestuurstermijn van vier jaar. Draijers nieuwe termijn als voorzitter van de groepsdirectie gaat in op 1 oktober 2018.

Ron Teerlink, voorzitter van de raad van commissarissen: “De raad van commissarissen is zeer tevreden over de resultaten die Rabobank in de eerste bestuurstermijn van Wiebe Draijer heeft behaald. Rabobank maakt met succes een ingrijpende transitie door en we zien graag dat Wiebe nog eens vier jaar leiding aan de bank geeft.”

Wiebe Draijer trad op 1 oktober 2014 toe tot de raad van bestuur van Rabobank. Hij is geboren in 1965 en studeerde werktuigbouwkunde in Delft. In 1992 haalde hij zijn MBA aan de Insead Business School. Van 1990 tot 2003 was hij consultant bij adviesbureau McKinsey. In 2004 werd hij managing partner Nederland en in 2006 managing partner Benelux bij deze organisatie. Wiebe Draijer werd op 1 september 2012 voorzitter van de Sociaal-Economische Raad. In deze functie speelde hij onder andere een bepalende rol bij de totstandkoming van het Energieakkoord voor duurzame groei. Wiebe Draijer is getrouwd en heeft vier kinderen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.