Ads Top

AFM legt Miscanthus Green Power B.V. last onder dwangsom op

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 25 juli 2018 een last onder dwangsom opgelegd aan Miscanthus Green Power B.V. (Miscanthus). Miscanthus voldoet niet aan informatieverzoeken van de AFM, die deze informatie nodig heeft om vast te kunnen stellen of de wet wordt overtreden. Per 1 augustus 2018 heeft Miscanthus de naam gewijzigd naar Pecunia Assetmanagement B.V.

Miscanthus heeft mogelijk effecten aangeboden aan consumenten, of biedt deze nog steeds aan, waarbij consumenten de mogelijkheid hebben aandelen te kopen en zo deel te nemen in een investeringsproject. Dat mag volgens de Wet op het financieel toezicht niet zonder een door de AFM goedgekeurde prospectus. De AFM heeft onder meer om afschriften van aanbiedingsmateriaal en overeenkomsten gevraagd, zodat zij kan vaststellen of deze wettelijke verplichting wordt nageleefd.


Miscanthus heeft een deel van de gevraagde informatie niet binnen de gestelde termijn geleverd. Sinds 9 augustus 2018 is Miscanthus daarom verplicht de dwangsom te betalen. Iedere dag dat Miscanthus Green Power niet aan de opgelegde last voldoet, loopt de dwangsom op met €5.000 tot een maximum van €50.000. Tot op heden heeft de AFM deze informatie nog niet ontvangen.

1 opmerking:

 1. Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

  Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

  We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Oproep / WhatsApp: +16626183756
  Website: https://progresivefunding.wordpress.com


  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.