Ads Top

SNS wil Nederland overtuigen dat het écht uitmaakt waar je bankiert


Op 24 september gaat SNS van start met het volgende hoofdstuk in haar communicatie en laat de bank zien dat zij snapt wat Nederland financieel bezighoudt.

Sinds drie jaar maakt SNS bankieren weer heel normaal voor iedereen die gewoon zonder fratsen wil bankieren met als doel te laten zien dat het uitmaakt welke bank je kiest. De typisch Nederlandse denkwijze van de bank staat centraal in de nieuwe campagne. Om dat tot leven te brengen introduceert SNS vier klantbeloften en een nieuw fenomeen. Dit keer geen BN’er maar een TN’er: een Typische Nederlander.

Het merkverhaal is gebaseerd op het klantinzicht dat Nederlanders liever gaan stofzuigen dan bezig zijn met financiële producten en dus niet echt op zoek zijn naar producten zoals een hypotheek, een betaal- of spaarrekening of een verzekering. Wel zijn ze bezig met belangrijke momenten in hun leven: het kopen van hun huis, groter gaan wonen bij gezinsuitbreiding, hoe ze hun kinderen later kunnen laten studeren en hoe hun pensioen eruitziet. Opvallend is dat Nederlanders bij andere dienstverleners zoals telecom en energie wél kijken naar welke aanbieder de beste keuze voor hen is. Maar bij de keuze van een bank niet.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.