Ads Top

AFM-bestuurder Femke de Vries naar &samhoud consultancy

AFM-bestuurder Femke de Vries vertrekt per 1 januari 2018 bij de AFM en treedt vanaf die datum als senior partner in dienst bij &samhoud consultancy. Reden voor de overstap is van persoonlijke aard, aldus de Vries: “Als bestuurder en wetenschapper ben ik voortdurend nieuwsgierig naar wat mensen en instellingen drijft en op grond waarvan zij bepaalde keuzes maken. Na 15 jaar in de financiële wereld zie ik dit als een mooie stap om mijn ervaring te verbreden en een meer ondernemende rol te gaan vervullen. Hoewel ik de AFM met pijn in het hart verlaat, is dit een kans die ik niet voorbij kon laten gaan.” 

De Vries was de afgelopen 15 jaar actief in het financieel toezicht en sinds 2015 bestuurder bij de AFM. Zij blijft als bijzonder hoogleraar Toezicht verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Voor de vacature die ontstaat met het vertrek van bestuurder Femke de Vries, wordt de werving opgestart. De raad van toezicht zal een geschikte kandidaat voor benoeming voordragen aan de minister van Financiën.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.