Ads Top

ABN lanceert startup op geldleenmarkt

ABN AMRO lanceert vanmiddag een nieuw online label dat als start-up de online geldleenmarkt opgaat. \New10 verstrekt leningen van twintigduizend tot een miljoen euro. De aanvrager heeft binnen vijftien minuten antwoord op zijn leenaanvraag.

'Het MKB heeft een belangrijke functie in onze economie en is een aanjager van economische groei', zegt Mark Schröder, mede-oprichter en commercieel directeur van New10. ''De markt verandert snel en wordt steeds digitaler. Ondernemers willen alles online kunnen regelen. Niet alleen privé, maar ook zakelijk. Er zijn ook steeds meer ontwikkelingen op het vlak van technologie en regelgeving -bijvoorbeeld PSD2- die online financiering makkelijker maken. Met New10 komen we tegemoet aan de wens van MKB-ondernemers om online, snel, simpel en duidelijk hun groeiambities te financieren. Dat doen we samen met ABN AMRO, een solide partner met een aantrekkelijke funding.'

De ondernemer stelt zelf online de lening samen en kiest daarbij het doel, het bedrag en de looptijd van de lening. Ook uploadt hij zijn transactiegegevens en jaarcijfers. Op basis hiervan bepaalt New10 automatisch de kredietwaardigheid van het bedrijf. Als een ondernemer voor een lening in aanmerking komt, krijgt hij direct een aanbod, inclusief de rente en andere voorwaarden.

 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.