Ads Top

Voorzitter Marco (Verbond van Verzekeraars) Keim tekent nog een jaar bij

Marco Keim (Aegon Nederland NV) tekent nog een jaar bij als voorzitter van het Verbond van Verzekeraars. De Algemene Ledenvergadering van het Verbond heeft vandaag ingestemd met deze verlengde termijn. Keim blijft aan tot ultimo december 2015.

Keim werd op 19 december 2012 tot voorzitter benoemd en heeft volgens terugtredend vice-voorzitter Niek Hoek (Delta Lloyd) op een goede wijze invulling gegeven aan deze rol. “Onder leiding van Marco Keim koos de sector een maatschappelijker profiel, kreeg het programma VerzekeraarsVersterken vaart en is onder meer een gedragen visie op het pensioenstelsel ontwikkeld’’, aldus Hoek.

Bij de Algemene Ledenvergadering werd tevens besloten dat David Knibbe (NN Group) wordt benoemd in het bestuur als opvolger van Lard Friese (NN Group) en de rol van vice-voorzitter op zich neemt. Per 1 januari 2015 treedt Niek Hoek (Delta Lloyd) terug als bestuursvoorzitter van zijn maatschappij, waarmee ook zijn lidmaatschap van het Verbondsbestuur eindigt. De heer Hoek wordt opgevolgd door Hans van der Noordaa.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.