Ads Top

Bijvullen geldautomaten Rabobank wordt hervat

Waardetransporteur Brink’s heeft op 31 december aangekondigd het vullen en onderhoud van de Rabobank-geldautomaten in Nederland per direct te hervatten. De komende dagen zullen steeds meer Rabobank-geldautomaten weer beschikbaar zijn. Het zal naar verwachting een week duren voordat de volledige dienstverlening op het gebruikelijke niveau is. De staking van Brink’s medewerkers begon zaterdagochtend 27 december. Als gevolg hiervan zijn circa 710 van de 2.300 geldautomaten van de Rabobank buiten gebruik geraakt.    

De aankondiging van Brink’s dat de dienstverlening aan de Rabobank volledig wordt hervat, volgt op de bekendmaking van de vakbonden dat medewerkers van Brink’s het werk weer willen oppakken. De Rabobank heeft toegezegd opnieuw haar best te doen om direct betrokken partijen bij elkaar te brengen: Brink’s, de vakbonden, Geld Service Nederland (GSN) en de onderaannemers van GSN. Verrijdt: ‘De Rabobank wil voorkomen dat onze klanten nog langer last hebben van het conflict tussen Brink’s en de vakbonden. Daarom willen we ons inspannen om partijen opnieuw aan tafel te krijgen, met als doel de betrokken medewerkers van Brink’s perspectief te geven.’
 
De Rabobank heeft eerder dit jaar besloten om het waardetransport en het vullen van geldautomaten vanaf 1 juli 2015 niet langer te laten verzorgen door Brink’s, maar door Geld Service Nederland. Brink’s heeft aangekondigd dat daardoor arbeidsplaatsen vervallen. De vakbonden zijn niet tevreden over de afhandeling van de reorganisatie door Brink’s.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.