Ads Top

Slimme bedrijfsbeheer app gaat samenwerken met Rabobank voor betalingen

Sitee.io, de slimme bedrijfsbeheer app, kondigt voor betalingen een integratie met Rabobank aan. Sitee.io is ontwikkeld voor zelfstandigen en kleine ondernemingen om allerlei bedrijfsprocessen naadloos te stroomlijnen. Met behulp van de gebruiksvriendelijke oplossing Rabo Smart Pay kunnen ondernemers hun bedrijfsvoering optimaliseren, kostbare tijd besparen en sneller betaald krijgen.

Sitee.io is ontwikkeld door de FCR Media Groep, waar Youvia in Nederland ook onderdeel van uit maakt. Het all-in-one platform biedt ondernemers een gebruiksvriendelijke oplossing om hun bedrijf te beheren. Er zijn verschillende functies beschikbaar, zoals klantenbeheer, afsprakenplanning, e-mailmarketing, facturatie, reputatiemanagement en de mogelijkheid om een website te ontwikkelen. Het is een all-in-one platform met alle essentiële tools om een bedrijf georganiseerd te houden en te laten groeien.  

Rabo Smart Pay biedt binnen Sitee.io een totaaloplossing voor betalingen. De integratie zorgt dat betaalmethoden moeiteloos toegevoegd kunnen worden die aansluiten bij het bedrijf, bijvoorbeeld het gebruik van betaalverzoeken of een online kassa. Rabo Smart Pay biedt verschillende voordelen, waaronder toegang tot ’s werelds meest gebruikte (online) betaalmogelijkheden en direct inzicht in omzetten en gebruikte betaalmethoden. 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.