Ads Top

ABN AMRO en de Esther Vergeer Foundation zetten succesvol partnership voort

ABN AMRO en de Esther Vergeer Foundation hebben hun samenwerking met twee jaar verlengd. De bank blijft de stichting de komende jaren steunen, met als doel om kinderen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening - net als alle andere kinderen - de kracht van sport te laten ervaren. Samen organiseren zij onder andere het Sportfestival tijdens het ABN AMRO Open tennistoernooi.

Met de purpose ‘banking for better, for generations to come’ werkt de bank al jarenlang aan gelijke kansen in de sport. Samen met de Esther Vergeer Foundation zet ABN AMRO zich in om kinderen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening door middel van sport hun eigen potentie te laten ontdekken. Dankzij de Esther Vergeer Foundation kunnen deze kinderen ‘gewoon’ wekelijks sporten op een sportvereniging in hun eigen woonomgeving. Daardoor maken ze vrienden, groeit hun zelfvertrouwen en staan ze sterker in de maatschappij. De bank deelt en ondersteunt deze missie:

In februari vindt het ABN AMRO Open tennistoernooi plaats. Onderdeel daarvan is het Sportfestival dat samen met de Esther Vergeer Foundation wordt georganiseerd in Ahoy Rotterdam. Het doel van deze dag vol sport en spel is om kinderen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening in contact te brengen met elkaar en met (de kracht van) sport. Op het Sportfestival kunnen de kinderen topsporters uitdagen, meedoen aan clinics en genieten van top (rolstoel)tenniswedstrijden. Kinderen die na het evenement door willen gaan met sporten, maar nog financiële of organisatorische drempels hebben, kunnen daarbij hulp van de Esther Vergeer Foundation krijgen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.