Ads Top

Allianz verleent volmacht aan RISK

Op het hoofdkantoor van Allianz Benelux te Rotterdam is op 10 januari 2024 de volmachtovereenkomst met RISK gevestigd te Utrecht getekend.

In haar rol als Insurtech service provider en volmachtbedrijf voor financieel adviseurs, online labels en verzekeraars wordt de samenwerking met Allianz door RISK beschouwd als een belangrijke toevoeging in het palet van volmacht aanbieders. RISK streeft een zo breed mogelijk scala van volmacht aanbieders na. Hiermee is zij in staat om haar dienstverlening zo optimaal mogelijk uit te voeren.  

Aangesloten adviseurs bij RISK kunnen op korte termijn voor particuliere-  en zakelijke klanten de volmachtproducten van Allianz aanvragen.

De keuze van Allianz om samen te gaan werken in een volmachtconstructie met RISK past goed bij de distributiestrategie van Allianz: 'samenwerken met innovatieve spelers in het verzekeringslandschap zoals serviceprovider RISK past binnen onze zoektocht om innovatieve diensten en producten in de markt te distribueren', aldus Thom Mallant, CEO Allianz Nederland.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.