Ads Top

Finst lanceert als eerste crypto exchange auto-investeringsplan met opname-mogelijkheid

Finst, de in Amsterdam gevestigde crypto exchange dat qua handelsvolume inmiddels tot de vijf grootste exchanges van de Benelux behoort, lanceert op haar eerste verjaardag een primeur. Met 'Auto Invest' maakt het periodieke investeringsplannen die mensen zelf kunnen aanmaken in 100 cryptocurrencies mogelijk en geeft het investeerders de kans om de aangekochte crypto automatisch op te nemen naar hun eigen externe wallets.

Met Auto Invest sluit Finst het eerste hoofdstuk af van zijn missie, die lange termijn investeerders wil helpen tijd te besparen en een meer gespreide blootstelling aan de cryptomarkt te bieden. Om dit te bereiken heeft Finst een aantal van de beste oplossingen in de sector, zoals cryptobundels, Staking zonder lock-up periodes en Auto Invest.

Automatisch en periodiek aankopen via investeringsplannen is al een gevestigd model  onder aandelenbeleggers dankzij de vele voordelen die het biedt. Beleggers hoeven zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over het beste aankoopmoment, omdat ze door regelmatig te investeren hun gemiddelde aankoopprijs in de tijd kunnen spreiden. Op deze manier neemt Auto Invest het risico weg om op een minder gunstig moment in de markt te stappen. Dit wordt ook wel 'Dollar Cost Averaging' (DCA) genoemd.

Met 'Auto Invest' biedt Finst volledig geautomatiseerde wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse aankopen om te profiteren van de voordelen van DCA in een markt die vaak erg volatiel is. Het is de ideale manier om het ‘uit emotie te handelen’ te verbannen, omdat het helpt om vast te houden aan een langetermijnbeleggingsstrategie. In combinatie met een terugkerende storting verwijdert Auto Invest elke handmatige fase uit het proces voor investeerders, waardoor ze ook nog eens veel tijd besparen.

Auto Invest is al beschikbaar met een minimumbedrag van 10 euro en brengt geen extra kosten met zich mee naast de reguliere transactiekosten van 0,15 procent per transactie, de laagste in Nederland*.

Een uniek kenmerk van Finst's cryptoinvesteringsplan is de mogelijkheid om de aangekochte crypto voortkomend uit het cryptoinvesteringsplan automatisch op te nemen in een externe wallet zonder handmatige tussenkomst na elke aankoop. Dus, alhoewel de recente Proof-of-Reserves audit laat zien dat Finst alle activa van haar klanten één op één bewaart en de fondsen van klanten strikt afscheidt van haar eigen fondsen, biedt deze functionaliteit extra flexibiliteit aan investeerders die hun cryptocurrencies zelf willen opslaan.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.