Ads Top

Centraal Beheer tekent samenwerkingsovereenkomst met Vakgarage voor aanbieden AutoZeker

De autobedrijven die bij Stichting Vakgarage zijn aangesloten, gaan de autoverzekering van Centraal Beheer aan hun klanten aanbieden. Daartoe tekenden Centraal Beheer en Vakgarage vandaag een samenwerkingsovereenkomst.

AutoZeker is het autoverzekeringspakket van Centraal Beheer speciaal voor autobedrijven. Hiermee kunnen zij zowel de zakelijke als de particuliere klant die een auto koopt direct een aantrekkelijke autoverzekering aanbieden. Vakgarage is een franchise-organisatie waarbij ruim 300 universele autobedrijven zijn aangesloten.

Vishal Durgaram, Voorzitter Stichting Vakgarage: “Wij willen de klant in alle facetten van het invullen van hun mobiliteitsbehoefte bedienen. Daar hoort in het geval van het kopen van een auto ook het verzekeren van de auto bij. Tegelijkertijd is het altijd onze doelstelling om de bij ons aangesloten bedrijven zo veel mogelijk te ontlasten. Met Centraal Beheer hebben wij een gerenommeerde partner gevonden die deze behoefte op een moderne en voor alle partijen efficiënte manier kan invullen. Wij hebben hoge verwachtingen van deze samenwerking.”

Centraal Beheer gaat in nauwe samenwerking met de Stichting Vakgarage de autobedrijven aansluiten op AutoZeker. De verkopers van de autobedrijven volgen een opleiding voor AutoZeker en sluiten deze af met een examen. Vanaf november 2019 starten de eerste Vakgarages met het aanbieden van de verzekering aan hun klanten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.