Ads Top

Zicht- en spaarrekening openen voor minderjarigen via smartphone – primeur op de Belgische markt

Belfius biedt voortaan nieuwe functionaliteiten aan. Zo kunnen ouders voortaan in minder dan 5 minuten een zicht- of spaarrekening openen voor hun minderjarige kinderen via hun smartphone, tablet of pc.

Een andere innovatie is Scan & Pay, waarmee men digitale facturen rechtstreeks via de Belfius-app kan betalen. Verder kan men voortaan ook een hypothecair krediet digitaal ondertekenen, met de smartphone en ongeacht wanneer en waar men zich bevindt.

In september 2016 was Belfius de eerste bank in België waar men, met zijn smartphone en zonder naar het bankkantoor te moeten gaan, 100 procent digitaal en paperless een rekening kon openen en zich als nieuwe klant kon identificeren. 1 op 5 klanten worden nu al op deze manier klant bij Belfius. 

Vanaf vandaag kunnen ouders voor hun kinderen via hun smartphone, tablet of PC een rekening openen in minder dan 5 minuten - bankkaart, Belfius Mobile app en startzakgeld inbegrepen. Ouders kunnen zeer eenvoudig de identiteitskaart van hun kind inscannen met hun smartphone en de aanvraag tot opening van een rekening bevestigen met het wachtwoord van hun Belfius Mobile app. Vervolgens ontvangen de ouders een sms om de pincode van de kaart eenvoudig te activeren.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.