Ads Top

BCC van start met kredietdienst wehkamp

Klanten van BCC, die hiervoor in aanmerking komen, kunnen nu zowel online als in de winkel aankopen doen met de mogelijkheid deze in termijnen te betalen. Dit krediet wordt verstrekt door Wehkamp Finance, onder de handelsnaam WFinance. BCC is hiermee, naast Wehkamp, de eerste retailer die gebruik maakt van de financiële producten die Wehkamp Finance aanbiedt. Ook Wehkamp klanten die al een kredietovereenkomst met Wehkamp Finance hebben, kunnen met die overeenkomst gebruik maken van gespreid betalen bij BCC

Met het aanbieden van gespreid betalen wordt tegemoet gekomen aan de uiteenlopende wensen die klanten hebben ten aanzien van de betaling van hun aankoop. BCC wil het leven van haar klanten leuker, makkelijker en slimmer maken. Met gespreid betalen van WFinance heeft de klant een extra mogelijkheid, naast de verschillende vormen van, ‘in één keer betalen’. De klant bepaalt uiteraard zelf wat het beste bij hem past. WFinance maakt nu voor het eerst gespreid betalen in de winkel mogelijk, zonder dat de klant een medewerker of papieren nodig heeft.

De samenwerking tussen Wehkamp Finance en BCC past logisch binnen de lange termijn samenwerking die Wehkamp en BCC in oktober 2018 startten. Deze samenwerking houdt in dat Wehkamp voor het complete assortiment elektronica en huishoudelijke apparaten gebruik maakt van BCC en dat BCC aan de andere kant gebruik maakt van het complete fulfilmentproces van Wehkamp. Met deze nieuwe stap wordt de samenwerking verder uitgebouwd.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.