Ads Top

Professionele beleggers roepen ING uit tot beste aandelenhuis in de Benelux

ING is door internationale professionele beleggers uitgeroepen tot beste aandelenhuis in de Benelux voor 2017 bij de toekenning van de jaarlijkse Extel Awards. ING werd in vier belangrijke categorieën, Equity research, Equity Sales, Trading/Execution en Company & Expert Meetings, verkozen tot nummer 1. De winnaars van de awards zijn vanochtend bekend gemaakt.

Nils ten Berg, hoofd Equity Markets van ING: “Institutionele beleggers die actief zijn in de Benelux waarderen onze inspanningen. Zij hebben ING als beste aandelenhuis aangewezen in alle vier belangrijke categorieën van de Extel Awards. Daarmee is ING als beste aandelenhuis in de Benelux van 2017 naar voren gekomen, met ruim 20,7% van de stemmen.” Ook individuele salesmensen, traders en analisten van ING hebben goede waarderingen gekregen. Zo behaalden in de categorieën Sales en Research ING-medewerkers zowel de eerste als tweede positie. Ten Berg: “Dat zowel corporate klanten als institutionele beleggers ons waarderen is van betekenis voor onze dienstverlening als emissiehuis voor bedrijven, Equity Capital Markets. In de praktijk is dit terug te zien in het feit dat ING dit jaar tot nu toe bij alle beursgangen in de Benelux als adviseur betrokken was.”
.
De Extel Awards worden toegekend op basis van de resultaten van de jaarlijkse Extel Survey van WeConvene. Daarbij geven meer dan 15.000 professionele beleggers en 3200 buy side firms hun oordeel over de dienstverlening van hun aandelenbrokers. Voor meer informatie zie de website van Extel. In de bijlage het Extel-rapport met alle uitslagen voor de Benelux.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.