Ads Top

NVB aan de slag met advies Raad van Kinderen

Een dezer dagen bezochten voorzitter Chris Buijink en bestuurssecretaris Floris Mreijen van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) groep 8 van basisschool Polsstok in Amsterdam Zuid-Oost.

Dit jaar vormde deze groep kinderen de Raad van Kinderen die op verzoek van de NVB nadachten over de vraag 'Hoe kan de NVB het beste met haar leden samenwerken?' Na een intensieve onderzoeksfase is de Raad van Kinderen met een uitgebreid advies gekomen.

De ideeën waren onder meer het ontwikkelen van een app om snel en gemakkelijk te kunnen schakelen met onze leden, het gebruik van een nieuw logo, en het aanpassen van onze website door midel van makkelijker taalgebruik.


‘De manier waarop jullie als Raad van Kinderen hebben samengewerkt is inspirerend voor ons als organisatie', zo bedankte Chris Buijink de leerlingen van de Amsterdamse school. De NVB-voorzitter en Floris Mreijen reageerden vandaag op deze adviezen en hoe de NVB deze zal implementeren. Op het intranet van de NVB is een digitale ideeënbus met diverse stellingen geplaatst waardoor collega’s actief meedenken over samenwerking. Verder wordt de komende periode gekeken naar een 'ideeën-uitwisselmethode' op het online platform voor de NVB-leden (ledennet). Het voorstel van een nieuw logo is uitgewerkt en gebruikt in het jaarverslag van de Raad van Kinderen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.