Ads Top

Nieuwe Ohra app biedt hulp

Verzekeraar OHRA lanceert een mobiele app die klanten direct en handig helpt bij pech onderweg . Bijvoorbeeld voor snel advies of de juiste schadehulp. Met de OHRA App kan schade in binnen- of buitenland direct mobiel worden geclaimd. De dekking van je verzekering checken of persoonlijke wijzigingen doorgeven kan ook. OHRA is de eerste die alle producten en diensten koppelt in één applicatie. De gratis app is te downloaden voor Android en iOS.
In de app worden alle verzekeringsvragen beantwoord en kan meteen actie worden genomen. Komt de gebruiker er niet uit, dan is het mogelijk om direct via de mobiele applicatie te bellen met de klantenservice van OHRA. Directeur Fleur Dujardin: “De app is de snelste manier om verzekeringszaken direct te regelen, dat is de service die we onze klanten graag bieden op het moment dat zij dit het hardst nodig hebben. Zowel thuis als op reis eenvoudig met je mobiel alles regelen. Direct geregeld!”
Als iemand onverwacht schade of pech met de auto heeft, komt dit altijd ongelegen en is de behoefte aan snelle hulp het grootst. De nieuwe OHRA App helpt dan direct. Bijvoorbeeld met de ingebouwde navigatie zelf naar de dichtstbijzijnde auto- of glasschadehulp rijden of vervangend vervoer regelen. Via een in-app koppeling met de mobiele service van het Verbond van Verzekeraars is ook de groene kaart niet meer nodig bij het inschakelen van schadehulp.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.