Ads Top

Nieuwe ING spaarcampagne: ‘Oranje is ergens naar toeleven’

Nederlanders sparen veel. In de nieuwe campagne ‘Oranje is ergens naar toeleven’ speelt ING hierop in. ING wil Nederlanders meer plezier laten beleven aan sparen door het makkelijker en leuker te maken, voor de grote en kleine portemonnee. De bank steunt hen hierin, bijvoorbeeld met de recente introductie van doelsparen en de jaarlijkse spaaractie in mei en juni. De campagne verschijnt de komende tijd op TV, radio en online.
Johan van der Zanden, directeur communicatie ING Nederland: “Sparen is iets wat we al van oudsher doen, en zeker ook in de huidige economische tijden. Het biedt zekerheid en onafhankelijkheid. Sparen is ook emotie: het geeft extra voldoening als je iets kunt kopen waar je zelf voor gespaard hebt. ING ondersteunt haar klanten met sparen door het leuker en makkelijker te maken en hen meer te laten genieten van sparen, bijvoorbeeld door middel van doelsparen. Zo kun je zelf je spaardoelen en gewenste spaarbedrag bepalen en kun je precies zien wanneer het spaardoel behaald zal zijn.”
In de nieuwe tv-commercial gaat het om het overbrengen van de emotie rondom iets kopen waarvoor je hebt gespaard en worden verschillende situaties in beeld gebracht. De bekende Nederlandse singer-songwriter Tim Knol vertolkt voor deze commercial het nummer “Mens durf te leven” van Ramses Shaffy.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.