Ads Top

Nederland denkt graag mee met verzekeraar

Deoplossingvan.nl, het platform dat Interpolis op 15 april jl introduceerde, heeft in de eerste 4 weken al 30.000 unieke bezoekers getrokken. Met de website doet de verzekeraar een beroep op de denkkracht van Nederland om samen te zoeken naar nieuwe manieren om met risico's om te gaan. Men deelde al 260 oplossingen, en 1000 keer werd gestemd op oplossingen. Om het platform nog meer bekendheid te geven, staat vanaf 16 mei de oplossingvan.nl centraal in een Interpolis tv-commercial. De radiocommercials starten een week later.
Op deoplossingvan.nl kan iedereen ideeën aan dragen om anders om te gaan met risico's. Op dit platform doet Interpolis een beroep op de denkkracht van Nederland om samen te zoeken naar nieuwe manieren om met risico's om te gaan. Soms is preventie de oplossing, soms zelf dragen, soms sparen en soms is er verzekering nodig. Dit is voor iedereen verschillend. Door nu samen te zoeken naar oplossingen wil Interpolis de ideeën in de buitenwereld combineren met de kennis en kunde die in het bedrijf aanwezig is. En zo komen we tot innovatieve inzichten, diensten, producten en adviezen. Uiteindelijk zal dit meer gemoedsrust geven dan enkel en alleen verzekeren.
De tot nu toe ingezonden oplossingen gaan vooral over huis, tuin en keukeninzichten. Adviezen die iedereen zo kan uitvoeren en niets kosten. Ook is een aantal producten voorgesteld om te ontwikkelen of op te nemen in de dienstverlening. Met name deze laatste oplossingen dingen mee naar de juryprijs die men kan winnen (5.000 euro). Het idee met de meeste stemmen wint automatisch de publieksprijs (500 euro). Oplossingen kunnen tot eind juni worden ingediend. Daarna staat weer een nieuw thema centraal op deoplossingvan.nl. Ook kan men volgen wat er met alle ingediende oplossingen gebeurt.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.