Ads Top

Tradeplus24 lanceert nieuwe financieringsvorm voor mkb

Tradeplus24 is na Zwitserland, Australië en het Verenigd Koninkrijk nu ook actief in Nederland. Vanuit het kantoor in Amsterdam biedt de FinTech-onderneming mkb-klanten uit het middensegment een dynamisch doorlopend krediet, waarbij de debiteuren van die bedrijven als zekerheid fungeren.

Anders dan bij factoring worden de uitstaande facturen niet door Tradeplus24 overgenomen.
 
Mkb-bedrijven die op zoek zijn naar financiering voor verdere groei, kunnen bij Tradeplus24 terecht voor doorlopende kredieten van € 250.000 tot € 5.000.000. Voorwaarde is dat ze in Nederland geregistreerd zijn en ten minste drie jaar operationeel, en een debiteurenbestand hebben van meer dan 350.000 euro. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie kan Tradeplus24 klanten een 'naadloos en efficiënt proces' bieden, met minimale administratieve belasting.
 
Tradeplus24 maakt voor het verlenen van doorlopende kredieten aan Nederlandse mkb-bedrijven gebruik van financiering die verstrekt is door institutionele beleggers. Zo werd in februari van dit jaar een funding-overeenkomst voor 36 miljoen bekendgemaakt met de Amerikaanse investeringsmaatschappij Partners for Growth. Institutionele beleggers hebben met de propositie van Tradeplus24 toegang tot mkb-kredieten als veilige belegging met een aantrekkelijk rendement.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.